Bridge2grow.com Bridge2grow.nl

AvecoDeBondt_U_FC (002)

Iedereen kent wel het klanttevredenheidsonderzoek of KTO. De gemiddelde 7,1 als uitkomst is leuk, maar algemene feedback helpt je vaak niet verder. Als medewerkers vragen wat klanten vinden, krijgen zij en u niet alles te horen. Waardevoller is een kwalitatief klantonderzoek door een objectieve interviewer! Voor ingenieursbedrijf Aveco de Bondt vroeg bridge2grow door. Wat dit opleverde?

Betrokken en scherpe interviewers

Voor ingenieursbedrijf Aveco de Bondt voerde bridge2grow een kwalitatief onderzoek uit onder 20 klanten. Opdracht: ga in gesprek met onze klanten en achterhaal het beeld dat ze hebben van onze organisatie, mensen, diensten en werkwijze.

Veronika Vree - Aveco de Bondt“Met bridge2grow krijg je dan betrokken en scherpe interviewers die het hele traject van voorbereiden, plannen, gesprekken voeren en verslagleggen voor je uit handen nemen, inclusief analyse en rapportage van het resultaat.”

Aldus Veronika Vree, communicatieverantwoordelijke en opdrachtgever. “De uitkomst van dit onderzoek helpt ons om de kwaliteit van onze dienstverlening verder te verbeteren en nog beter aan te laten sluiten bij de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Het resultaat is niet alleen een mooie gemiddelde waardering van een 7,6 voor ons bedrijf, maar vooral inzicht in hoe we het verschil kunnen maken. Onze klanten waren open, positief én kritisch en dat is mede de verdienste van de inzet van bridge2grow”

Inhoudelijk dialoogGerald Paalman - Aveco de Bondt

Gerald Paalman, algemeen directeur van Aveco de Bondt, hierover:

“Als professionele dienstverlener zijn onze ingenieurs continu in een inhoudelijke dialoog met onze klanten. Onze klanten en partners hebben met veel veranderingen binnen de gehele bouwketen te maken. Het is enorm verfrissend om objectief van onze klanten te vernemen waar volgens hun concrete kansen en aandachtspunten voor ons bedrijf liggen.”

Versterking van de klantgerichtheid

De uitkomsten van dit klanttevredenheidsonderzoek zijn leidraad voor ingenieursbedrijf Aveco de Bondt geweest om waardevolle verbeteringen door te voeren in de bedrijfsvoering en de marktbewerking.

Graag meer informatie

“bridge2grow hielp ons in de versterking van onze marktbewerking. Onze hoge eisen om huidige maar ook toekomstige klanten optimaal te bedienen hebben zij uitstekend vertaald en succesvol gerealiseerd.”

Guido Voermans, Commercieel directeur, Heembouw Wonen BV