Bridge2grow.com Bridge2grow.nl
Groei bereiken lukt niet met alleen technologie of trainingen. Effectieve groei wordt bepaald door meerdere componenten. Succes bereik je daarom pas met een integrale aanpak. Wij versterken de verbindingen tussen uw klanten, doelen, processen, medewerkers en nieuwe ontwikkelingen. Zo ontstaat de inspiratie voor een meer resultaatgerichte marktbewerking, waarmee u uw bedrijfsdoelen makkelijker realiseert. 20180117 Foto Herman 2
  • Externe groeianalyse: Vanuit uw beschikbare klantinzichten, aangevuld met ons onafhankelijk kwalitatief onderzoek onder uw klanten en prospects, haalt bridge2grow boven tafel met welke onderscheidende waarden uw organisatie het verschil gaat maken. Deze inzichten versterken de aanscherping van uw marktbewerking, producten/diensten en onderscheidende dienstverlening. En dit is de basis voor effectieve klantgerichtheid in bedrijfsvoering en groei.
  • Interne groeianalyse: met de inzichten vanuit uw klanten bekijkt bridge2grow samen met u de samenhang van strategische en operationele aspecten in uw bedrijfsvoering. Om vervolgens de meest relevante en concrete aanpassingen te kiezen om te kunnen groeien in effectiviteit, klantgerichtheid, doelgerichtheid en samenwerking.
  • Effectieve klantgerichtheid verankeren in uw bedrijfsvoering: Uw crux en onze kracht is om gekozen veranderingen ook te verankeren in uw bedrijfsvoering. Wij ondersteunen en begeleiden uw organisatie en uw medewerkers om met het operationeel borgen van effectieve klantgerichtheid groei te realiseren en concrete en waardevolle resultaten te boeken. Met onze inzet kunt u de effectieve klantgerichtheid in uw bedrijfsvoering in de toekomst monitoren.
Wij werken, waar nodig, met andere vakspecialisten samen, die onder onze verantwoordelijkheid uw doelen helpen te realiseren. Met onze integrale aanpak ontlasten wij uw organisatie en leveren concrete en waardevolle resultaten op. Eens kijken of wij voldoende klik met elkaar hebben? Neem dan contact met ons op!

“bridge2grow wist de rode draad te vinden om onze mensen en afdelingen nog sterker met elkaar en met klanten te verbinden. Zij staan ook echt naast ons om de resultaten uit deze verbeteringen ook daadwerkelijk te realiseren”.

Leopold Lindner, Algemeen directeur a.i., Multi-Post Nederland BV