Bridge2grow.com Bridge2grow.nl

bridge2grow begeleidt bedrijven en organisaties in effectiever groeien en klantgerichtheid verbeteren. Wij kijken op een integrale manier naar marketing, sales en service en pakken vraagstukken met een doelgerichte businessfocus op.

Wij maken helder waar in uw bedrijf welke versterking nodig is om te kunnen groeien. Ook begeleiden wij het stapsgewijs doorvoeren van deze veranderingen om resultaten optimaal te realiseren.

Wij versterken het samenspel tussen directie, management en uitvoerende afdelingen als marketing, sales en service. Zo verhoogt u de doelgerichtheid en effectiviteit.

Wij gaan praktisch en pragmatisch te werk. Dit op basis van jarenlange ervaring. Daar ligt onze kracht: we verbinden uitvoering en strategie. Slaan bruggen tussen doelen, processen, technologie en mensen.

Wij hebben ruime kennis en ervaring op het gehele spectrum van strategie tot operationele inbedding. Hierin zijn wij uw business partner van begin tot eind en nemen verantwoordelijkheid tot uw resultaten bereikt zijn.

bridge2grow is opgericht door Herman Heller als internationaal label van Helder Inzicht (sinds 2001). Wij werken voor middelgrote organisaties in diverse sectoren.

“bridge2grow wist de rode draad te vinden om onze mensen en afdelingen nog sterker met elkaar en met klanten te verbinden. Zij staan ook echt naast ons om de resultaten uit deze verbeteringen ook daadwerkelijk te realiseren”.

Leopold Lindner, Algemeen directeur a.i., Multi-Post Nederland BV